UDPATE Constructorii şoselei de centură a Constanţei au spart o conductă de apă GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zona a fost inundată
Zona a fost inundată

Pentru că presiunea apei este foarte mare nu se poate interveni la ieşirea din Ovidiu, acolo unde a fost spartă o conductă principală de către constructorii şoselei de centură a municipiului Constanţa. Apa este aruncată la 5 - 6 metri înălţime.

UPDATE Echipele societăţii de apă RAJA au fost anunţate în jurul orei 9.00, în această dimineaţă, că o conductă de apă a fost spartă la ieşirea din Ovidiu, pe partea dreaptă, exact unde încep lucrările pentru centura de ocolire a Constanţei. Muncitorii Apolodor Comimpex SR au atins cu un excavator conducta principală de apă care alimentează localităţile Ovidiu, Năvodari, Lumina şi Corbu. Niciun şef de şantier nu se află în zonă.

Click pe poze pentru galerie foto!

image
image
image

Aproximativ 10.000 de abonaţi nu vor avea apă rece până la miezul nopţii, a anunţat RAJA.

Constructorul Apolodor Comimpex SRL nu a cerut, aşa cum este normal, niciun aviz de la RAJA înainte de a începe lucrările în zonă.

Reprezentanţii firmei care construiesc şoseaua de ocolire a Constanţei vor suporta costurile de schimbare a conducteli, a lucrărilor, precum şi pierderile de apă, au anunţat reprezentanţii RAJA.

În urma incidentului au rămas fătă apă la robinet constănţenii din localităţile Ovidiu, Năvodari, Lumina şi Corbu, informează Realitatea.

Mai multe echipaje de jandarmi şi poliţişti de la Rutieră se află la faţa locului. Zona este păzită şi de angajaţii firmei constructoare, Apolodor Comimpex SRL.

Vom reveni cu amănunte!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite