Vânzător de mercur, prins în flagrant la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii constănţeni au realizat un flagrant unui bărbat care a încercat să vândă 3,1 kg de mercur. Suspectul a fost reţinut miercuri, 10 octombrie, pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul IPJ Constanța.

Ofiţerii Serviciului Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au depistat în flagrant miercuri, 10 octombrie, un bărbat care încerca să comercializeze, în municipiul Constanţa, 3,1 kg de mercur, contra sumei de 5.000 de lei.

Pentru prinderea acestuia, poliţiştii au urmărit un taximetru în trafic pe DN 22C, la ieşire din Cernavodă. Cei doi ocupanţi au fost identificaţi ca fiind Decebal P. (38 de ani) din Fundulea - judeţul Călăraşi şi Gheorghe C. (51 de ani) din Bucureşti, persoane ce au fost conduse la sediul unităţii de poliţie pentru audieri.

În urma verificării interiorului autoturismului, în buzunarul situat în spatele scaunului dreapta faţă a fost identificat un recipient cu capacitatea de 0,5 litri, învelit într-un ambalaj din hârtie, ce conţinea o substanţă lichidă cu proprietăţile şi aspectul mercurului, în greutate de 3,1 kg.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de substanţe toxice, pedepsită cu închisoarea de la 3 la 15 ani şi interzicerea unor drepturi.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite