Constanta: Update2/Jean Constantin rămâne internat la Spitalul Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Jean Constantin a fost internat ieri la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa după ce a acuzat dureri în zona inimii, iar medicii îl ţin sub observaţie de specialitate şi spun că starea lui este bună.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, dr. Florian Stoian, a declarat că, la puţin timp după internare, starea pacientului era stabilă şi că acestuia i-a fost făcut un set de analize.

 „Domnul Jean Constantin este stabil din punct de vedere hemodinamic şi respirator şi se află sub permanentă supraveghere medicală“, a declarat Florian Stoian.

Un infarct la activ

Jean Constantin a fost internat în secţia de Cardiologie. „Nu are probleme cardiace foarte mari. S-a speriat de o palpitaţie avută şi a venit la spital, respira puţin mai greu şi a cerut să fie consultat. Jean Constantin este diagnosticat cu cardiopatie hipertensivă“, a spus şeful secţiei, dr. Elvira Craiu.

În urmă cu 25 de ani, actorul a suferit un infarct, fiind tratat atât la Spitalul Judeţean Constanţa, cât şi la Fundeni, în Bucureşti.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite