Constănţenii au demonstrat şi aseară că au talent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concurenţii de la malul mării şi-au demonstrat talentele inedite şi de această dată în cadrul emisiunii Românii au Talent, difuzată de postul PRO Tv.

Primul concurent din Constanţa a fost tânărul Cristian Stancu (29 de ani). El le-a arătat Andrei, lui Andi Moisescu şi Mihai Petre un număr de iluzionism. "Magia este viaţa mea!" a declarat magicianul, care a primit DA din partea celor trei membri ai juriului.

"Totdeauna am apreciat un iluzionist care se antrenează", a ţinut să adauge Mihai Petre, înainte ca magigianul să iasă din scenă şi să facă loc următorului concurent.

După numărul de magie a urmat un scurt moment folcloric. El a fost interpretat de către adolescenta Emilia Dorobanţu (17 ani). De la muzică şi dansuri populare s-a trecut apoi la dansuri moderne.

Trupa Trouble a fost cea care a dansat pe ritmuri dance. "Vrem să ajungem în America, însă nu am prins viză", au declarat tinerii în cor. Felul în care s-au mişcat pe scenă a impresionat juriul, care le-a dat o şansă să meargă mai departe.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Patru braşoveni merg în semifinalele concursului „Românii au talent"

Dansuri exotice

Adolescenta Natalia Duminică şi mama ei au venit tocmai din Republica Moldova pentru a participa la preselecţia Românii au Talent organizată la Constanţa.

Ele au dansat din buric. "Am învâţat să dansez de la doi ani de la mama. O vedeam cum se mişcă şi am încercat şi eu să fac la fel. Eu spun că am reuşit", a declarat Natalia în faţa juriului. După momentul exotic, basarabencele au fos acceptate să meargă mai departe.

Semifinaliştii de la malul mării

La finalul emisiunii din această seară au fost desemnaţi concurenţii care au luat parte la preselecţia "Românii au talent " de la Constanţa ce vor merge în semifinale. Aceştia sunt: membrii trupei Trouble, "Omul- Foarfecă" Florin Harsan şi tânăra tulceancă Cristina Bondoc.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite