Constănţeanul Gheorghe Romaşcanu este vicecampionul Campionatelor Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plutonierul adjunct în vârstă de 44 de ani a câştigat titlul de vicecampion mondial la proba de atletism 1500 de metri. Pompierul constănţean a reprezentat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea" şi Asociaţia Sportivă „Dunamo Pompierul" la Campionatele Mondiale ale

La competiţia mondială, Gheorghe Romaşcanu a participat alături de 17.000 de sportivi, pompieri şi poliţişti de pe toate continentele. Ei s-au întrecut la atletism, înot, lupte, tenis, canotaj.

Pe lângă proba de 1500 de metri, plutonierul adjunct constănţean a mai participat şi la proba de 3000 de metri obstacole, unde s-a clasat pe locul IV.

La cei 44 de ani, pompierul constănţean este sportiv de performanţă, având un palmares impresionant atât la nivel naţional, cât şi internaţional.

„Este cea mai mare performanţă pe care am obţinut-o în cei 26 de ani de atletism. Am început când aveam 18 ani, la Clubul Sportiv Farul Constanţa, avându-l ca antrenor pe Dumitru Mihăilescu. Voi continua să practic acest sport atât cât mă va ajuta organismul", a mărturisit Gheorghe Romaşcanu la întorcerea în ţară.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite