Constănţeanul Denis Alibec, convocat pentru a doua oară la prima echipă a lui Inter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denis Alibec (stânga) vrea să devină titular la Inter Milano
Denis Alibec (stânga) vrea să devină titular la Inter Milano

Denis Alibec a fost convocat pentru a doua oară la prima echipă a clubului Internazionale Milano. Debutul lui pe prima scenă a fotbalului s-a petrecut în urmă cu o săptămână, la meciul cu Juventus, care a câştigat meciul cu 1-0.

Ieri, atacantul constănţean a primit o a doua şansă: a fost convocat la meciul cu Fiorentina lui Adrian Mutu.

Elena Stroe, mama lui lui Denis, spune că urmăreşte evoluţia fiului său pe internet. „Este foarte fericit când este chemat să joace cu nume mari ale fotbalului internaţional, vă daţi seama“, mărturiseşte ea. „El oricum se pregăteşte şi pentru toate meciurile“, adaugă femeia. Denis Alibec şi-a vizitat mama în urmă cu trei săptămâni.

Denis a învăţat să joace fotbal pe plajă, în Mangalia

Cu banii primiţi de la Inter Milano, copilul minune al fotbalului constănţean şi-a construit o casă într-un cartier nou al Mangaliei

Terenul l-a primit cadou de la un unchi de-al său, foarte mândru că micul Denis a plecat să joace într-unul dintre marile cluburi ale lumii.
Fostul fotbalist al echipei Farul Constanţa a locuit mai mulţi ani împreună cu mama şi cu bunica lui într-o casă închiriată din Mangalia.

A moştenit talentul de la tatăl său


Stângaciul Denis Alibec moşteneşte talentul de la tatăl său, Geofrei, fost fotbalist în Divizia C, dar şi de la bunicul matern, Gheorghe Stroe, care a apărat poarta de la Stuful Tulcea şi apoi de la Delta Tulcea timp de mai mulţi ani. 
Denis, alături de familia sa

Denis a jucat fotbal la gruparea de fotbal din Mangalia. La 16 ani a fost legitimat la FC Farul Constanţa. Micul fotbalist a fost remarcat de cei de la Inter la un turneu de la Mogoşoaia.

image
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite