Constănţeanca Laura Bogorodea a ratat finala la „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra a impresionat juriul de la „Românii au talent“ cu un dans indian, primind trei de „da" în calificări, ajungând în semifinale. Ieri, ea a ratat şansa de a intra în finală.

UPDATE: Laura a pregătit un dans specific indian, cu multă veselie şi culoare. „Vreau să demonstrez că se poate învăţa dansul indian şi fără profesor sau mentor“, a declarat Laura înainte de a intra în concurs. Din păcate, singurul membru al juriului care a avut de comentat şi a dat un „X“ a fost Mihai Petre. Ceilalţi doi membri ai juriului, Andra şi Andi Moisescu, pe lângă aprecieri au spus că preferă să lase publicul să se pronunţe.

Cei care doresc să o vadă pe constănţeanca Laura Bogorodea în finală pot trimite SMS la 1276 cu textul LAURA sau pot telefona la 0900 760 623 pentru a o vota. Tariful este de 1,61 euro (inclusiv TVA). La ora 22.50 s-a dat startul la vot.

După prestaţia din calificări, supriza a fost cu atât mai mare cu cât Laura a mărturisit că a învăţat singură dansul indian. „Muzica indiană m-a atras de mică, după ce tatăl meu s-a întors dintr-un voiaj din Asia şi mi-a adus o casetă cu muzică indiană. Spre disperarea familiei, ascultam numai acea casetă", povesteşte concurenta de la „Românii au talent".

Pasiunea pentru dans i-a determinat pe părinţii Laurei s-o înscrie la cursuri de dans modern la Şcoala Populară de Artă din Constanţa, însă aici nu a avut ocazia să înveţe dansul indian. Apoi, a urmat cursurile secţiei de Dans sportiv din cadrul Liceului cu program sportiv „Nicolae Rotaru", făcând pereche cu fratele geamăn Laurenţiu.

Pentru că nicăieri nu a găsit o secţie unde să facă dans indian, Laura a învăţat să danseze singură. „Indiferent de cât de multe activităţi am avut, indiferent de tot ceea ce am realizat în dansul modern şi sportiv, pasiunea pentru dansul indian a rămas în sufletul meu şi de aceea am înfiinţat şi o sectie de dans indian la şcoala pe care o conduc. Încerc să fie cât mai aproape de autentic şi de ceea ce simt", mărturiseşte ea.

Dacă va câştiga competiţia, banii îi va investi în clubul de dans pe care-l deţine împreună cu fratele ei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite