Constănțeanca Iuliana Pușchilă a ajuns în finala concursului ”Vocea României”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iuliana Puşchilă cântă de la vârsta de opt ani
Iuliana Puşchilă cântă de la vârsta de opt ani

Concurenta din echipa lui Horia Brenciu a primit votul antrenorului dar și pe cel al publicului și s-a calificat în finală alături de alți trei concurenți. Iuliana Pușchilă (16 ani) cântă de la vârsta de opt ani, când a fost desemnată solistă în corul Palatului Copiilor.

Cristian Sanda, din echipa lui Marius Moga a fost primul concurent care a ajuns aseară în finală. Loredana a votat: Dragos Chircu 50%, Iulian Canaf 50%, însă publicul l-a desemnat pe Dragoș Chircu.

Horia Brenciu a votat-o pe Iuliana Pușchilă 60% și pe contracandidata sa, Irina Tanase cu 40%. “Sunt două fete diferite ca și interpretare, ambițioase și așa mai departe. Irina, în două duete cu Lucian Darie și Robert Patai, am crezut în ea și am mers mai departe cu ea. Vreau să atrag atenția că decizia mea se îndreaptă către această fată de 16 ani, care este un fenomen în România. Iuliana e vocea unei generații. Cu procentele mele, am vrut să ofer o primă șansă Iulianei, dar până la urmă publicul decide”, și-a argumentat Brenciu votul.
 
Publicul a votat: Iuliana Puschilă 61%, Irina Tanase 39%.
Din echipa lui Smiley s-a calificat Ștefan Stan care a devenit astfel ultima voce intrată în concurs.

Iuliana Pușchilă, favorita publicului din concurs are în palmares 23 de premii şi 7 trofee câştigate la concursurile din ţară. Una dintre cele mai importante realizări ale sale a avut loc în 2009, când a cântat în deschiderea concertului C.C. Catch melodia „I surrender“.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite