Constănțean prins cu valută falsă pe care voia să o vândă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii l-au prins în flagrant, în parcarea unui complex comercial din Constanța, pe M.G., de 31 de ani, care avea la el 5.000 de euro, în bancnote de 50 de euro contrafăcute, pe care intenționa să le vândă contra a 1.200 de euro.

La acțiune au participat polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorului din cadrul DIICOT - Serviciul Teritorial Constanța, sprijiniți de lucrători ai Serviciului de Operațiuni Speciale Constanța.

Cercetările au fost extinse, iar la locuința din Constanța a suspectului au fost găsiți și ridicați 3.500 de euro, în bancnote contrafăcute, din cupiura de 50 de euro. Bancnotele aveau aceeași serie cu cele ridicate în urma prinderii în flagrant.

O zi mai târziu, a fost percheziționată locuința lui C.D.V. (33 ani), din Brad (județul Hunedoara), de unde au fost ridicate patru imprimante color, un scaner, un laptop, două unități centrale de calculator, un hard disk intern și mai multe CD-uri, DVD-uri și carduri de memorie.

Primele cercetări au relevat că aparatura respectivă a fost folosită la confecționarea bancnotelor contrafăcute de 50 de euro găsite cu ocazia prinderii în flagrant a lui M.G.

Cei doi suspecți sunt urmăriți penal în stare de libertate, pentru falsificare de monedă sau de alte valori, falsificare de valori străine și deținere de instrumente în vederea falsificării de valori. 


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite