Constănţean „neutralizat“ de mascaţii Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandal de proporţii produs azi dimineaţă în cartierul constănţean Anda: un constănţean şi-a ameninţat iubita şi pe părinţii acesteia cu un cuţit. „Mascaţii“ au descins în forţă şi l-au imobilizat.

Iulian Crâşmăriuc (27 de ani) a venit acasă la părinţii prietenei sale în jurul orei 6.30. Era beat şi s-a certat cu tânăra pe motiv că nu mai vrea să locuiască împreună cu părinţii săi. Înainte de a pleca a cerut înapoi toţi banii pe care i-a investit în casă ameninţând că, în caz contrar, va smulge din tocuri ferestrele din termopan. Când proprietarii casei au sunat la Poliţie, Crâşmăriuc s-a înarmat cu un cuţit şi a început să-i ameninţe pe locatarii apartamentului.

Poliţiştii veniţi la faţa locului nu au reuşit să negocieze cu tânărul. „Am intrat în locuinţă însă refuza să plece. Era înarmat cu un cuţit şi a zis că nu pleacă de acolo decât împuşcat de noi, dacă încercăm să-l scoatem afară cu forţa“, a declarat comisarul Lucian Dinulescu, adjunctul comandantului Secţiei 5 Poliţie.

Conflictul s-a terminat prin intervenţia în forţă a „mascaţilor“: au intrat în locuinţă, l-au „neutralizat“ cu spray iritant-lacrimogen, i-au pus cătuşele şi l-au dus la Poliţie.

După ce a fost audiat, Crâşmăriuc a fost lăsat să plece. Tânărul este cercetat în libertate sub învinuirea de ameninţare.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite