Constanţa rămâne fără serviciul de urgenţă 112

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serviciul funcţionează în sediul Centrului Militar Judeţean, clădire care a rămas fără alimentarea cu energie electrică şi apă curentă de mai bine de două săptămâni, din cauza războiului dintre Prefectură şi Consiliul Judeţean.

Cele două instituţii publice îşi pasează responsabilitatea de la una la alta pentru serviciul care salvează vieţile constănţenilor.

„Vina este a Consiliului Judeţean, care a decis să oprească utilităţile în clădrea Centrului Militar Judeţean“, a declarat Claudiu Iorga Palaz, prefectul Judeţului Constanţa.

În replică, reprezentaţii Consiliului Judeţean au declarat că au cerut în repetare rânduri ca în respectivul imobil să funcţioneze şi Arhivele Naţionale, iar acest lucru l-a nemulţumit pe prefect.

„Sediul în care funcţionează Arhivele este insalubur. Documentele sunt ţinute în spaţii insalubre şi pline de umezeală, de aceea am cerut să le mutăm la Centrul Militar“, susţine Cristian Moldovanu, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Constanţa.

Mai mult decât atât, Instituţia Prefectului i-a cerut scocoteală în instanţă Consiliului Judeţean pentru reziliera contractelor cu firmele care furnizează utilităţile publice.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite