Constanţa i-a purtat noroc lui Adrian „Eminem“ Ţuţu: a câştigat „Românii au talent“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marele câştigător al concursului „Românii au talent“ este Adrian Ţuţu, un tânăr rapper de 19 ani din Focşani. Poreclit Eminem datorită talentului său, Adrian Ţuţu s-a înscris în competiţie sfătuit de un cunoscut de-al său şi, sprijinit financiar de familia unui prieten, a reuşit să ajungă la Constanţa chiar la finalul preselecţiei.

„Nu aveam nimic pregătit, dar am zis că fac orice pentru a fi admis, am simţit că asta e şansa mea. În drum spre Constanţa, am compus piesa  pe care am cântat-o în emisiune. A fost prima dată când m-am simţit împlinit, când am simţit că pot mai mult", a mărturisit Adrian, care este orfan de ambii părinţi.

Adrian a obţinut cele mai multe voturi în finala din această seară a emisiunii, cu o piesă compusă chiar de el special pentru concurs şi intitulată „Românii au talent“.

La aflarea veştii că este marele câştigător, Adrian Ţuţu a declarat că de-acum înainte îşi va dedica viaţa publicului care l-a votat  drept  cel mai talentat român şi speră ca muzica sa să aibă mereu „un mesaj bun“ pentru cei care o ascultă. Concurentul de la Constanţa a primit un cec în valoare de 120.000 de euro. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite