Şeful Poliţiei Tulcea cere în instanţă spor de izolare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea, Vasile Şofan, alături de alţi 40 de poliţişti tulceni, se luptă în instanţă pentru a-şi primi sporul de izolare pe ultimii trei ani, când a lucrat la Poliţia Sulina. 

Vasile Şofan a dat în judecată Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Ministerul de Interne, dar şi Secţia Regională de Poliţie Transporturi Tulcea pentru a-şi primi sporul de izolare.
Vasile Şofan este şeful poliţiei tulcene din luna iulie a anului trecut. În perioada 2000 – 2009 el a fost şeful Poliţiei oraşului Sulina, considerată localitate izolată.  
Alţi 40 de poliţişti tulceni care îşi cer în instanţă drepturile, conform legii funcţionarilor publici.
„Poliţiştii tulceni au acţionat în instanţă Inspectoratul Judeţean de Poliţie pentru recalcularea sporului de izolare“, a declarat  Daniela Condrea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.
„Este vorba despre sporul primit de poliţiştii de frontieră de care pot beneficia, conform legislaţiei în vigoare, şi angajaţii IJP Tulcea care lucrează în localităţile din perimetrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.  Poliţiştii tulceni solicită drepturi salariale restante din ultimii 3 ani de zile“, a precizat reprezentantul IPJ Tulcea. 

Citeşte mai multe în       !

stampila ads
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite