Constanţa: Paula Seling şi Ovi, concert live în Phoenix

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Veniţi pentru prima dată în această formulă la Constanţa, Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu promit un spectacol de excepţie.

După ce în 2010 au urcat pe podiumul Eurovision, în această seară Paula şi Ovi păşesc împreună şi pe scena clubului Phoenix. Este primul concert din acest an pentru cei doi artişti şi primul din noua serie a ceea ce ei au numit „The Never Ending Tour“ (n.r. Turneul fără sfârşit).

„Vom cânta foarte mult“

Din spectacol nu va lipsi piesa „Playing with fire“, ce i-a clasat pe locul 3 la Eurovision, iar Paula îi asigură pe spectatori că vor avea parte de o seară plină, cu muzică de calitate. 

„Vom cânta foarte mult - două reprize ce vor include piese mai vechi şi mai noi, unele chiar în primă audiţie! Compoziţiile noastre sau ale altora, în română şi în engleză, din repertoriul propriu şi internaţional. Nu vrem să îi surprindem pe constănţeni, vrem doar să confirmăm ceea ce ei aşteaptă de la noi. Publicul din Constanţa s-a dovedit întotdeauna exigent, dar deosebit de entuziast, de participativ“, a declarat Paula Seling pentru „Adevărul de Seară“ Constanţa.

Ovi, prima dată în Phoenix

Concertul este programat pentru ora 21.30. „Este pentru prima dată când Paula şi Ovi vin să cânte împreună pe scena din Phoenix“, a precizat Horia Pătrăhau, managerul de evenimente al clubului.

Paula se arată entuziasmată de primul spectacol susţinut alături de Ovi în oraşul de la malul mării. „Este un concert pe care noi îl aşteptam de mult. I-am tot povestit lui Ovi despre serile de neuitat pe care eu, personal, le-am petrecut împreuna cu publicul de la Clubul Phoenix de câţiva ani încoace şi el abia aşteaptă să ne încărcăm bateriile împreună, de data asta!“, a mai spus Paula Seling. Preţul unui bilet la concert este de 40 de lei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite