Constanţa. A prejudiciat bugetul de stat cu 1.250.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor îl cercetează pe Florentin Anghel (26 de ani) din pentru evaziune fiscală şi spălare de bani de. Bărbatul este acuzat că a prejudiciat bugetul de stat cu 1.250.000 de lei.

Tânărul a făcut aceeaşi „greşeală“ doi ani la rând. În anul 2008, în calitate de asociat unic şi administrator al unei societăţi comerciale cu sediul în Ovidiu, Anghel  a comercializat cereale în numele fermei. Bărbatul a „uitat“  să-şi mai îndeplinească obligaţiile fiscale. Anul următor, tânărul a făcut acelaşi lucru, în numele unei alte firme cu sediul în Constanţa.

Anchetatorii au stabilit că  Anghel a creditat şi debitat cu documente ce nu aveau la baza operaţiuni reale mai multe conturi bancare ale societăţii din Ovidiu. Conturile au fost deschise la sucursalele a trei unităţi bancare din Constanţa. Poliţiştii au stabilit că suma tranzacţiilor suspecte depăşeşte echivalentul în lei a 15.000 de euro.

Florentin Anghel este cercetat de poliţişti pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. „În prezent, suspectul se află în arest la penitenciarul Poarta Albă, unde execută o pedeapsă pentru alte fapte de natură penală“, a declarat Gelu Manolescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite