Constanţa - oraş martir, doar un titlu onorific!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mii de constănţeni s-au adunat la Revoluţie în faţa actualei primării
Mii de constănţeni s-au adunat la Revoluţie în faţa actualei primării

Reprezentanţi ai Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor şi ai Comisiei Parlamentare pentru Revoluţia din Decembrie 1989 s-au întâlnit astăzi, la Constanţa, cu prefecţii şi reprezentanţii revoluţionarilor din judeţele Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Tulcea şi Vrancea.

„Scopul acestor întâlniri, organizate la nivelul celor opt regiuni de dezvoltare este de a aduce la aceeaşi masă autorităţile centrale, locale şi revoluţionarii pentru a identifica problemele cu care confruntă, dar şi pentru a găsi soluţii“, a declarat secretarul de stat la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor (SSPR), George Costin.

Titlu onorific

Cât despre acordarea titlului de „oraş martir“ Constanţei, reprezentanţii Guvernului aflaţi la COnstanţa au declarat că există toate şansele ca propunerea să treacă de Camera Deputaţilor. „Este un titlu onorific, care glorifică trecutul. la COnstanţa au murit la Revoluţia din 1989 30 de persoane şi au fost 90 de răniţi. Este o recunoaştere pe care societatea este datoare să o aibă. nu va exista niciun fel de impact bugetar, ci doar o onoare“, a declarat senatorul Raymond Luca.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite