Constanţa - Viena cu avionul direct de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu. Vezi de când!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentaţii Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) negociază şi cu Medallion Air operarea mai multor zboruri charter, din luna aprilie, de pe aeroportul de la Mihail Kogălniceanu.

„Este vorba despre curse aeriene spre Istanbul, Londra, Madrid, Roma şi Dubai. Compania românească Medallion Air are două aeronave MD 88 a câte 165 de locuri fiecare. Nu este una low-cost, dar vrem să propunem preţuri atractive, cu multe promoţii“, a declarat Corina Martin, preşedintele ANAT. Cursele spre Viena sunt operate de compania Niki Air şi vor fi introduse începând din luna mai.

Preţuri promoţionale

Oferte la bilete de avion găsiţi, de la finalul acestei luni, la cursele către Milano, Bruxelles şi Nürnberg. „Din 27 martie vom opera curse către Milano, din 14 mai către Bruxelles, iar din 17 mai către Nürnberg“, a declarat Elena Vîţă, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu.
Dacă vă rezervaţi acum un bilet dus către Pisa, pentru prima parte a lunii aprilie veţi plăti pentru biletul de avion 20 de euro. Pentru Milano, biletul la sfârşitul lunii martie este 195 de euro, iar pentru Nürnberg, la sfârşitul lunii mai, 99 de euro. În ţară, un bilet către Timişoara ajunge la 297 de lei, la sfârşitul lunii martie.

Cele mai mai reduceri le are compania aeriană Ryanair, care operează peste 1.000 de curse cu preţuri începând de la 9 euro.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite