Aeroportul Mihail Kogălniceanu a fost deschis pentru aterizare. Vezi care sunt problemele din judeţul Constanţa UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stratul maxim de zăpadă înregistrat la ora 8.00 a fost de 20 cm la Medgidia. Temperaturile aerului în aceast dimineaţă au fost cuprinse între minus 11 grade la Adamclisi şi Cernavodă şi minus 8 grade la Constanţa.

UPDATE ora 14.30 Utilaje RAJDP acţionează pe traseul Cernavodă - Rasova - Aliman - Dunăreni pentru a permite unei ambulanţe să transporte la spital o femeie gravidă

UPDATE ora 13.50
Aeroportul Mihail Kogălniceanu a fost deschis pentru aterizare

UPDATE ora 13.00 Utilajele RAJDP acţionează în vederea deszăpezirii pe următoarele segmente de drumuri judeţene: - DJ226 Nuntaşi - Mihai Viteazu, Nuntaşi - Corbu - Lumina - DJ392 Gral Scărişoreanu - Plopeni - Movila Verde - Independenţa - Dumbraveni.

Copilul de 4 luni din Gral Scarisoreanu se află în ambulanţă în drum spre Constanţa.

UDATE ora 12.30 O persoană a fost găsită intoxicată într-un apartament din Adamclisi. Prefectul Claudiu Iorga Palaz a solicitat un elicopter MAI. De asemenea, o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă se îndreaptă spre aceeaşi localitate

UPDATE ora 11.45 Utilajele Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa însoţesc o ambulanţă pe DJ 392 - Amzacea - Gral Scărişoreanu.
Şi echipa ENEL a avut nevoie de utilajele de deszăpezire la Negru Vodă

Aeroportul internaţional „Mihail Kogălniceanu“ este închis. Se poate ateriza numai la urgenţă cu elicopterul. În porturi se lucrează pentru operaţiuni de încărcare – descărcare.
Se înregistrează mai multe probleme în alimentarea cu energie electrică în Agigea, Chirnogeni, Ciocârlia de Jos, Cobadin, Comana, Corbu, Mihail Kogălniceanu, Medgidia Sud, Nicolae Bălcescu, Ovidiu, Peştera, Poarta Albă, Saligny şi Valu lui Traian

Romtelecom anunţă că mai multe cabluri sunt căzute în Constanţa (Zona Brătianu–Coiciu, Palazu Mare, Lumina, Lazu, Cumpăna.

Navigaţia este oprită pe Canalul Dunăre - Marea Neagră şi pe Canalul Poarta Albă - Midia Năvodari.

Trenuri anulate

La data de 27.01.2012 sunt anulate următoarele trenuri de călători:
Tren R 8671 pe distanta Medgidia – Negru Vodă, din staţia Medgidia cu plecare la ora 7.05; Tren R 8674 pe distanta Negru Vodă – Medgidia, din staţia Negru Vodă cu plecare la ora 12.45; Tren R 8383 pe distanţa Constanţa – Mangalia, din staţia Constanţa cu plecare la ora 7.47; Tren R 8386 pe distanţa Mangalia-Constanţa, din staţia Mangalia cu plecare la ora 11.32; Tren R 8391 pe distanţa Constanţa –Mangalia, din staţia Constanţa cu plecare ora 09.31
Din cauza deraierii unui tren în zona localităţii Fundulea, pe raza de activitate a Sucursalei C.R.E.Î.R.C.F. Bucureşti circulaţia trenurilor de călători  este întreruptă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite