Gerul Bobotezei își arată colții: Vremea se răcește, vine un weekend cu lapoviță și polei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Specialiștii Centrului Meteorologic Dobrogea anunță că iarna va veni totuși în ianuarie. Joi este ultima zi cu vreme frumoasă și caldă din această săptămână. De vineri vremea se răcește.

De vineri vremea se răcește, temperaturile scad sub 0 grade, iar precipitațiile ce vor cădea sub formă de ploaie și ninsoare vor persista tot weekendul. Vremea va fi închisă, temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius, iar vântul va sufla puternic în rafale ce ajung la viteza de 70 de kilometri pe oră.

Vineri, locul soarelui va fi luat de ploaie și fulguială. Precipitațiile vor fi pe arii extinse, iar pe alocuri cantitățile de apă vor atinge 25 de litri pe metru pătrat. Noaptea se vor transforma în precipitații mixte - ploaie amestecată cu zăpadă, astfel încât vor fi condiții de polei.

Lapovița continuă și sâmbătă, când temperaturile scad de la 5-10 grade Celsius (vineri) la 2-5 grade Celsius (sâmbătă) în timpul zilei. Noaptea temperaturile sunt la limita înghețului. Cerul va fi acoperit, vremea - închisă, iar litoralul va avea ninsoare la sfârșitul săptămânii.
Duminică, vântul mai scade din intensitate.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite