Mergi la vot? Poţi câştiga un autoturism sau o excursie într-o capitală europeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constănţenii sunt atraşi să meargă la vot
Constănţenii sunt atraşi să meargă la vot

Polul Civic Constanța derulează o campanie de stimulare a prezenței la vot în rândul constănțenilor, sub sloganul „Rupe lanțul slăbiciunilor! Mergi la vot!“. Campania, centrată pe municipiul Constanța, are la bază interesul pentru premii, dovedit sociologic.

În cadrul campaniei va fi organizată o tombolă cu premii atractive. Până în prezent, ideea unei astfel de campanii a stârnit interesul mai multor companii, care oferă premii constând în autoturisme, excursii pentru două persoane în capitale europene, laptopuri, tablete și smartphone-uri. Tombola este deschisă spre implicare și altor companii cu inițiativă civică.
Alegătorii vor primi la ieșirea din secțiile de votare un talon de tombolă ce va trebui depus în termen de 2 săptămâni începând cu 10 iunie 2012, în urnele special amplasate în hipermarket-urile Metro, Real, Carrefour, precum și la City Park Mall. Extragerea va avea loc în data de 1 iulie, cu condiția unei prezențe la vot de cel puțin 65% în municipiul Constanța.
Polul Civic Constanța este o coaliție formată din 3 organizații neguvernamentale, cu tradiție în monitorizarea procesului electoral: Asociația Pro Democrația - Club Constanța, Centrul pentru Resurse Civice şi Comisariatul pentru Societatea Civilă - Constanta

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite