Tânără violată în Mamaia, în zona Complex Perla, sub ochii iubitului. Cuplul a fost atacat de doi indivizi, Pardelian şi Nătărău. Violatorii au fost arestaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a fost victima unui viol
Tânăra a fost victima unui viol

O fată de 18 ani din Bucureşti a fost violată de doi bărbaţi, fiind atacată în zona Complex Perla din Mamaia. Tânăra se afla luni dimineaţa, în jurul orei 3.30, împreună cu concubinul ei din Feteşti, în vârstă de 25 de ani.

UPDATE Violatorii au fost arestaţi de Judecătoria Constanţa pentru 29 de zile, pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare, lipsire de libertate şi viol.

Fata şi iubitul ei lucrau ca muncitori sezonieri la un fost restaurant dezafectat, Clona, din apropierea Complexului Perla. Cuplul locuia într-o cămăruţă din local, pe care îl aveau în grijă.

În cursul nopţii de duminică spre luni, tinerii au primit vizita unor indivizi pe care îi cunoscuseră în urmă cu câteva zile: Pardelian Gheorghe (46 de ani), din Olt şi Vicenţiu Florin Nătărău (30 de ani), din Teleorman.

Aceştia au venit la ei cu o sticlă de vin, dar după câteva ore, vizita s-a schimbat într-un atac. Musafirii au scos cuţitul, tânărul a fost imobilizat, iar fata violată.

Tânără violată în Parcul  Tăbăcărie. Prietenul ei a fost obligat să se uite

Victima a reuşit să fugă după trei ore şi a ieşit pe faleză ţipând după ajutor. Violatorii au fugit după ea, dar i-a văzut un turist care a şi sunat la 112.

Poliţia a ajuns la faţa locului, reuşind identificarea şi prinderea celor doi agresori. Aceştia au fost interogaţi la sediul Biroului de Poliţie pentru staţiunea Mamaia şi vor fi conduşi luni la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite