Ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga: „Poliţiştii care taie frunză la câini prin birouri vor pleca!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent la Constanţa pentru botezul navei-amiral a Poliţiei de Frontieră, ministrul Administraţiei şi Internelor (MAI), Vasile Blaga, a lansat un nou mesaj către poliţiştii nemulţumiţi.

Întrebat despre situaţia în care se află la acest moment Poliţia Română şi despre „acuzele“ aduse de poliţişti sistemului, ministrul a declarat: „Să nu mai aud că sunt poliţişti puţini. Eu mă raportez la cifrele europene, iar noi avem cu 26 la sută mai mulţi poliţişti peste media europeană. Sunt 56.000 de poliţişti în România plus jandarmii. Nu avem o problemă cu poliţiştii. Avem probleme cu managementul unor inspectorate, însă le vom rezolva“, a afirmat Vasile Blaga.

Ministrul a declarat că nu îl deranjează că oamenii legii vor să îşi ia acasă calculatoarele şi imprimantele şi alte obiecte pe care le-au adus ca să îşi poată desfăşura activitatea: „Au cu ce lucra!“, a spus el.

Întrebat dacă vor urma restructurări în rândul poliţiştilor, Vasile Blaga raspuns afirmativ. „Nu se vor face restructurări în sectorul operativ ,însă cei care taie frunză la câini prin birouri vor pleca“, a mai adăugat ministrul. 

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite