Soţia bărbatului care a traficat 9 tone de cocaină: „Când am văzut la toate televiziunile că bărbatul meu este cel mai mare traficant, am căzut jos!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eroare judiciară. Asta cred neamurile lui Victor Iustin Rădulescu, constănţeanul arestat pentru traficarea a 9 tone de cocaină, valorând 450 milioane de euro.

UPDATE ora 18.15 Victor Iustin Rădulescu a recunoscut în faţa anchetatorilor că a traficat droguri de mare risc. Soţia sa nu ştia. „Nu mă mai uit la televizor de două zile. Dumnezeule! A recunoscut?“, după care a început să plângă. „Mă scuzaţi, vă rog!“, abia a mai îngăimat femeia, care a crezut până în ultima clipă că nu soţul ei este vinovat.

UPDATE Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie susţin că nu este vorba de eroare judiciară şi că ei au pus în practică mandatul european de arestare. Victor Iustin Rădulescu se află, în continuare, în arestul poliţiei.

Constănţeanul care este suspect de trafic de droguri de mare risc are 56 de ani trăieşte dintr-un salariu de 1.800 de lei şi are un apartament modest. Rudele şi colegii de serviciu spun că toată povestea este o mare farsă.
Ccând am văzut la toate televiziunile că bărbatul meu este cel mai mare traficant şi că a fost capturat pentru 9 tone de droguri, am căzut jos. Mă gândesc că i-a furat cineva identitatea, s-a folosit de datele lui, nu mai ştiu. În urmă cu câţiva ani a fost asociat cu italian, unul Luigi, într-o mică firmă de shipping din Constanţa dar în 2008 , ăla a dispărut fără să plătească datoriile, firma s-a închis, am auzit că italianul e acum prin Lituania, poate s-o fi folosit de actele lui şi l-a transformat acum pe soţul meu în mare mafiot", a spus Mihaela Rădulescu.

„Invitat“ la Poliţie

Marţi dimineaţă, doi bărbaţi îmbrăcaţi în haine civile le-au bătut la uşă şi l-au invitat pe Victor Iustin Rădulescu până la sediul Poliţiei de pe bulevardul Mamaia. Omul nu s-a mai întors acasă. Soţia sa, grav bolnavă, a aflat de la ştiri care sunt acuzaţiile care i se aduc. Acum, s egândeşte cum să facă să vândă apartamentul pentru a avea bani de avocat. „Nu ştiu cum o să fac, că toate bunurile sunt şi pe numele lui şi nu pot vinde nimic“, plânge femeia.
Ea nu a mai ieşit din casă de mai mulţi ani şi acum se bazează doar pe sprijinul rudelor. A spus că după ce va dovedi că este vorba de o greşeală este hotărâtă să dea în judecată statul român.
 


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite