Titularizarea 2012. Astăzi se afişează rezultatele!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afişarea rezultatelor la centrele de examen
Afişarea rezultatelor la centrele de examen

Contestaţiile se depun în perioada 7-8 august la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, str. Mihai Eminescu nr. 11, iar afişarea rezultatelor finale obţinute de candidaţi are ca termen data de 10 august.

Proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante s-a desfăşurat astăzi, 2 august 2012 în cele 94 de centre de concurs  organizate la nivelul judeţului Constanţa.

Pentru ocuparea celor 1.745 de posturi didactice/ catedre, s-au înscris 1.479 de candidaţi şi s-au prezentat 944 dintre care 76 de candidaţi s-au retras fie din motive medicale, fie din motive personale.

Rezultatele concursului se afişează în fiecare centru în care s-a desfăşurat concursul, în data de 7 august.

Contestaţiile se depun în perioada 7-8 august la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, str. Mihai Eminescu, nr. 11, iar afişarea rezultatelor finale obţinute de candidaţi are ca termen data de 10 august.

Repartizarea pe posturi a candidaţilor care au obţinut cel puţin media de repartizare 7,00 se va realiza, la nivelul centrelor de concurs, în data de 13 august, iar a candidaţilor care au obţinut cel puţin 5,00 în data de 16 august.

„Toate cele 94 de centre de concurs au fost monitorizate atât cu camere de supraveghere, cât şi de câte un reprezentant al Inspectoratulului Şcolar  Judeţean Constanţa“, a declarat inspectorul şcolar general Răducu Popescu.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite