Garda de Coastă a confiscat ţigări la Vama Veche şi Pardina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigări netimbrate
Ţigări netimbrate

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă  au confiscat 4.200 de ţigarete netimbrate şi de provenienţă Republica Moldova, care erau transportate de doi cetăţeni români fără documente de provenienţă.

Marţi, poliţiştii de froniteră l-au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche pe C.R. de 27 ani, domiciliat în Constanţa, care avea în bagajele personale 2.600 de ţigarete netimbate, pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă.
Cel în cauză se întorcea în ţară cu un autocar care efectuează curse regulate între România şi Turcia şi a declarat că a achiziţionat ţigaretele în vederea comercializării. El a fost amendat contravenţional cu suma de 1.000 lei
Luni, într-un autoturism Dacia condus de A.M. de 44 ani din Ceatalchioi din judeţul Tulcea, poliţiştii au descoperit 1.600 de ţigarete de provenienţă Republica Moldova. Şoferul a declarat că intenţiona să comercializeze ţigaretele, în valoare aproximativă de 800 lei. Pe numele lui au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite