Târg de muncă dedicat exclusiv sectorului construcţii, la Pavilionul Expoziţional. Vizitatorii sunt înscrişi în portalul de angajare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Construcţiile, domeniu cu forţă de muncă instabilă
Construcţiile, domeniu cu forţă de muncă instabilă

Un târg de muncă dedicat sectorului construcţii este găzduit la Pavilionul Expoziţional din Constanţa (la Pescărie). Evenimentul se desfăşoară în zilele de joi, 21 iunie şi vineri, 22 iunie, şi oferă locuri de muncă celor care îşi caută un serviciu mai bun în acest domeniu.

Importante companii de profil au confirmat participarea, locurile de muncă puse la dispoziţie fiind variate: de la zidar, faianţar, dulgher, fierar-betonist până la maistru, inginer, şef de şantier. Companiilori li se asigură, în mod gratuit, spaţiu expoziţional cu posibilitatea de personalizare.

Vizitatorii târgului au acces liber şi beneficiază de posibilitatea de a-şi realiza un CV în format Europass şi de a se înscrie pe singurul portal de recrutare dedicat exclusiv sectorului de construcţii, www.picas.ro, sporindu-şi astfel şansele de angajare.

Târgul de locuri de muncă dedicat exclusiv sectorului de construcţii este cel de-al doilea organizat şi face parte dintr-o serie de patru astfel de evenimente.

Târgurile sunt realizate în cadrul proiectului „Centre PICAS – Puncte de Informare, Consiliere şi Asistentă Specializată pentru şomerii şi persoanele în căutarea unui loc de muncă din sectorul de construcţii, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeşte în oameni!".

Proiectul Puncte de Informare, Consiliere şi Asistenţă Specializată pentru şomerii din sectorul de construcţii (PICAS) este implementat de Casa de Meserii şi Construcţii (CMC) în parteneriat cu Sempla SRL (partener transnaţional din Italia) şi Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă (ANOFM) şi este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Investeşte în oameni“.

Perioada de implementare a proiectului este septembrie 2010 –  august 2013 şi se adresează şomerilor si persoanelor în căutarea unui loc de muncă în construcţii din 16 judeţe (Bucureşti, Ilfov, Teleorman, Prahova, Călărasi, Braşov, Alba, Mureş, Sibiu, Iaşi, Suceava, Neamţ, Bacău, Galaţi, Brăila, Buzău, Constanţa).

În plus, există 4 centre regionale (Bucureşti, Braşov, Galaţi şi Iaşi), unde persoanele pot fi sprijinite în demersurile lor de a-şi găsi un loc de muncă în construcţii.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite