Oferta târgului Kilipirim: accesorii Vintage pentru plajă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din 29 iunie, Kilipirim, târgul de carte muzica și film cu discount, a revenit pe litoral pentru a VI-a ediție estivală. Târgul este deschis pe faleza Cazinoului în perioada 29 iunie – 5 august.

Anul acesta găsiți la târg accesorii chic pentru plajă (genți și portofele de hârtie reciclabilă) oglinzile de poșetă cu un design special care prezintă detalii din opere de artă celebre, amintiri din colecția Nostalgic Art: pin-up, mașini vechi sau reclame old school, într-un cuvânt Vintage curentul la modă anul acesta!
Tot la Kilipirim o să găsiți colecția de brățări din sfoară cu mici bijuterii care vă vor înfrumuseța încheietura bronzată de soare.
Târgul este deschis pe faleza Cazinoului în perioada 29 iunie – 5 august, cu un program de acces la carte de la 10 dimineața, până la miezul nopții.
Aici găsiți peste 10.000 de titluri, din toate domeniile: beletristică, hobby, carte pentru copii, autoeducare, artă, arhitectură și design, de la cele mai importante edituri românești și străine.
Toti iubitorii de lectură: copii, adolescenți, părinți și bunici vor putea găsi titlul preferat în cei 200 de metri pătrați de carte sau pot alege din ingenioasele cadouri estivale și accesorii de carte pregătite special.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite