Un student al Facultăţii de Drept a ajutat poliţiştii la prinderea unui hoţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Tânărul, student al Universităţii Ovidiu în cadrul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe administrative, profilul Poliţie Comunitară a imobilizat un hoţ care furase un lănţişor de la gâtul unei femei.

Poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi  de către I. Fulina, de 22 de ani, din Constanţa, cu privire la faptul că un bărbat a smuls de la gâtul unei femei un lănţişor şi apoi a dat să fugă.
După ce a sesizat poliţia, tânărul a pornit în urmărirea suspectului, pe care l-a  imobilizat până la sosirea patrulei de siguranţă publică din cadrul Secţiei 2.
În urma verificărilor s-a stabilit că este hoţul este S. George, de 33 de ani, din Constanţa. Asupra căruia s-a găsit un lănţişor de 20 de grame.
Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de către poliţişti şi a fost prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, în vederea sesizării instanţei de judecată cu luarea măsurii arestării preventive. Magistraţii constănţeni au emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile pentru infracţiunea de tâlhărie.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite