Atenţie, şoferi, veţi fi chestionaţi! Încep anchetele de circulaţie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiunea naţională desfăşurată de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România începe luni, 17 septembrie şi se desfăşoară în jurul principalelor oraşe din ţară. Constanţa se află pe lista locurilor unde şoferii vor fi opriţi în trafic pentru chestionări.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic, că în perioada 17 septembrie – 27 octombrie se vor desfăşura la nivel naţional măsuratori, precum şi anchete de circulaţie de tip origine-destinaţie, în locuri caracteristice reţelei de drumuri adiacente Municipiilor Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Brăila, Iaşi, Oradea, Sibiu, Timişoara.

Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii implementează un proiect pentru elaborarea Master Plan-ului General de Transport, având ca obiectiv asigurarea condiţiilor pentru realizarea unui sistem naţional de transport eficient, durabil, flexibil şi sigur.

În cadrul proiectului va fi elaborată şi Strategia de dezvoltare a sistemului naţional de transport, pe termen scurt, mediu şi lung.

Pentru dezvoltarea Modelului Naţional de Transport, pe lângă datele existente este necesară colectarea unor date şi informaţii suplimentare privind traficul rutier, care vizează în principal scopul deplasărilor, originea-destinaţia deplasării, gradul de ocupare a vehiculului cât şi tipul de marfă transportată.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite