Un şofer de 76 ani a trecut pe roşu în intersecţia de la Dacia. Altul, de 66 ani, a rănit un motociclist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia cercetează şoferii care au provocat accidentele
Poliţia cercetează şoferii care au provocat accidentele

Doi şoferi cu vârste cuprinse între 66 şi 76 ani au provocat în aceeaşi zi accidente de circulaţie soldate cu rănirea unor persoane.

Andrei M. (76 ani) din Constanţa a condus miercuri, 19 septembrie, la ora 16.30, în municipiul Constanţa, un autoturism pe bulevardul Tomis şi ajungând la intersecţie cu bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nu a respectat culoarea roşie a semaforului electric. El a intrat în coliziune cu un microbuz care circula regulamentar, condus de Constantin T. (33 ani) din Constanţa.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism care era oprit la semafor. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Năstase G. (25 ani), care se afla în autoturismul oprit.

În aceeaşi zi, la ora 19.00, tot în municipiul Constanţa, Aurel Ţ. (66 ani) din Constanţa a condus un autoturism pe strada I.L.Caragiale şi ajungând în apropiere de intersecţie cu strada Eliberării, a efectuat viraj la stanga fără să se asigure. El  a intrat  în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar de Augustin Marian P. (42 ani) din Constanţa. Motociclistul a fost rănit uşor.

Cu două zile înainte, un alt motociclist, în vârstă de 60 de ani, a fost lovit de o maşină. La ora 21, în municipiul Constanţa, C. M. (28 de ani) din Ialomiţa a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. Ajungând la intersecţie cu strada Soveja, a efectuat viraj la stânga peste marcajul dublu continuu şi a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar de George Z. (60 de ani) din Năvodari. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a motociclistului.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite