Un şofer de 25 de ani a lovit o femeie pe trecerea de pietoni şi a fugit, apoi şi-a abandonat maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul şi-a abandonat maşina în port, după ce i-a scos plăcuţele de înmatriculare pentru a nu fi identificată. El s-a ascuns apoi acasă la fratele său, dar a fost găsit de poliţişti.

Cristian-Robert B. (25 de ani) din Constanţa a condus în seara de 24 septembrie, la ora 19.05, un autoturism pe strada Eliberării către strada Dezrobirii din municipiu.

Ajungând la marcajul pietonal de la intersecţia cu strada Dezrobirii, el a accidentat uşor pe Sultana T. (55 ani) din Constanţa, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal din dreapta conducătorului auto.

După producerea accidentului, Cristian-Robert B. a părăsit locul acestuia fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind găsit de poliţişti la adresa de domiciliu a fratelui său.

Autoturismul pe care l-a condus a fost identificat în zona Portului, unde fusese abandonat, după ce în prealabil numerele de înmatriculare fuseseră demontate.

Cristian-Robert B. a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi a fost prezentat Judecătoriei Constanţa, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite