O şmecheră din Constanţa a intrat băută cu maşina de teren pe plaja Mamaia Nord. Speriaţi de viteza cu care gonea printre turişti, aceştia au sunat la 112

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană cunoscută din Constanţa, al cărui nume este ţinut deocamdată sub tăcere, are dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

În ziua de luni, 13 august, ora 8.30, poliţiştii din Năvodari au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că un autoturism de teren rulează cu o viteză considerabilă printre turiştii aflaţi pe plaja dintre Mamaia Nord şi Năvodari.

Dispozitivul de siguranţă publică în zonă este asigurat de poliţişti împreună cu lucrători din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa. La scurt timp, oamenii legii au reuşit depistarea autoturismului în cauză, un Mitsubishi.

Au fost identificaţi şi ocupanţii acestuia, fiind vorba de doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste de peste 30 de ani. În urma cercetărilor s-a stabilit că aceasta din urmă, cunoscută persoană publică, este conducătoarea maşinii de teren.

Pentru că femeia emana puternică halenă alcoolică, s-a solicitat sprijinul unui echipaj din cadrul Serviciului Rutier, care a efectuat testarea cu aparatul Drager.

A rezultat o alcoolemie de 0.65 alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ancheta a ajuns la Parchet, iar învinuita şi-a angajat deja avocaţi puternici pentru a o scoate basma curată.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite