Unde pot vota turiştii aflaţi pe litoral. Lista secţiilor electorale din staţiuni, special amenajate pentru Referendumul de duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turiștii care vin pe litoral pot vota la referendumul de duminică, 29 iulie, organizat pentru demiterea președintelui Traian Băsescu. Asociația Litoral - Delta Dunării amintește celor vin în vacanță la mare în această perioadă că își pot exercita dreptul la vot în secțiile electorale special amenajate pe litoral.

Turiștii aflați în stațiunea Mamaia pot vota în urmatoarele locuri: Vila 26, Pavilionul Expozițional, Restaurant Cleopatra, Restaurant Aurora, Hotel Bavaria Blu, Hotel Flora, Hotel Mercur - Minerva, Hotel Savoy, Cazino Mamaia Sector Nord, Hotel Modern, Mamaia Nord (Summerland), Hotel Tomis, Aqua Magic, Hotel Parc, Hotel Victoria, Hotel Doina, Hotel Riviera, Hotel Ambasador, Restaurant Vatra.

La Năvodari nu au fost locuri special amenajate în unitățile de cazare sau restaurante, însă persoanele cu drept de vot din afara localității pot vota la oricare dintre secțiile de votare special amenajate în oraș.

Pentru turiștii sosiți în Eforie secțiile de votare se găsesc la: Restaurant Faleza (Eforie Sud), sediul Poliției Locale (Eforie Sud), Hotel Traian (Eforie Nord), Hotel Astoria (Eforie Nord) și sala de sport din Eforie Nord.

Pe lângă secțiile de votare amenajate în școlile din Mangalia, turiștii mai pot vota și în următoarele locuri: Hotel Mangalia - Sanatoriul Balnear, Restaurant Dunărea (Saturn), Restaurant Pelican (Saturn), Hotel Vulturu (Venus), Hotel Egreta (Venus), Restaurant Topaz (Cap Aurora), Hotel Delta - Sala de conferinta (Jupiter), SC Metexin SRL - Magazin nr. 104 (Jupiter), Hotel Dacia (Neptun), Hotel Neptun (Neptun), Hotel Maramureș (Olimp), Blocul C3 (Olimp) şi în incinta Fruvileg.

Turiştii aflaţi în Vama Veche sau 2 Mai au posibilitatea de a vota la şcolile din Limanu, cele din 2 Mai, dar şi la Şcoala Veche din Vama Veche.

Lista completă cu secțiile de votare din județul Constanta o puteti găsi accesând link-ul http://roaep.ro/ro/section.php?id=25&l2=48&ids=119&an=2012

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite