Informare direct de la sursă. Vreţi să fiţi anunţaţi personal despre întreruperile de apă?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Furnizarea apei, fără surprize
Furnizarea apei, fără surprize

Furnizorul de apă RAJA SA Constanța oferă un nou serviciu constănţenilor care doresc să fie informaţi direct despre lucrările de la reţeaua de apă care pot întrerupe alimentarea.

Începând de marţi, 30 octombrie, SC RAJA SA Constanța a pus la dispoziția acestora un nou mijloc de a transmite înștiințări referitoare la întreruperea apei potabile ca urmare a lucrărilor programate pe reţeaua publică de alimentare cu apă din județul Constanța.

Beneficiarii serviciilor societății vor putea solicita astfel de informații pe adresa de e-mail informare.publica@rajac.ro urmând a fi înștiințați direct pe adresa de e-mail despre disfuncționalitățile în furnizarea apei potabile.

Prin intermediul poștei electronice vor fi comunica pentru început informații referitoare la întreruperile de apă potabilă.

În timp, în funcție de solicitări, pentru satisfacerea doleanțelor și exigențelor clienților societății, există posibilitatea extinderii tipurilor de informații transmise, aceștia putând primi diverse anunțuri de interes, consiliere juridică sau îndrumare și asistență pentru probleme specifice.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite