Radio Dobrogea lansează o nouă grilă de programe. „Revista Presei“cu preotul Eugen Tănăsescu revine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preotul Eugen Tănăsescu
Preotul Eugen Tănăsescu

Radio Dobrogea lansează o nouă grilă de programe. Astfel, zilnic, de luni până vineri, părintele Eugen Tănăsescu, directorul radioului, va realiza „Revista Presei”, o emisiune de analiză a mass-media.

Tot zilnic, micii ascultători se vor întâlni în prag de seară cu „Povestea creştină”, o naraţiune radiofonică ce are ca subiect principalele personaje sau momente ale creştinismului. Emisiunea este realizată în parteneriat cu „Radio Trinitas”, radioul Patriarhiei Române.
Din 22 aprilie, grila de programe Radio Dobrogea se îmbogățește și cu alte noi programe: „Cuvânt Dobrogean”, „Dileme ale mileniului III”, „Convorbiri duhovniceşti”, „Tânărul creştin”, „Vestea cea bună” şi „Lecţia de religie”.
„Prin Revista Presei dorim să arătăm că Biserica nu este indiferentă la problemele curente ale societăţii, care sunt „presate” în presă, aşa că încercăm o analiză a zonei de cotidian, prin „presare”, din care să extragem cele bune şi folositoare nouă, creştinilor. Ne gândim şi la cei mici, cărora le propunem o poveste creştină în prag de seară, din care să înveţe virtuţile unei vieţi creştine, ca alternativă la poveştile din ce în ce mai secularizate, prezente pe alte canale media“, a spus preotul Eugen Tănăsescu.
Radio Dobrogea s-a auzit pentru prima dată în casele creștinilor în 2005 pe data de 29 iunie, hramul Catedralei Sfinţilor Apostoli Petru și Pavel din Constanța.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite