Dragobete înecat de nori de puf! Frenezie la Pufstock: sute de tineri s-au bătut cu perne! FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Văduva
Alin Văduva

„Hai, Constanţa, arată cât de tare eşti! Anul trecut ai ieşit pe primul loc, anul ăsta nu te poţi lăsa mai prejos!“. Aşa a sunat îndemnul realizatorului TV Mircea N. Stoian de la „Un show păcătos“, care a încălzit atmosfera pentru bătaia cu perne de la City Mall.

Organizată pentru al doilea an consecutiv de Antena 1 în câteva mari oraşe din ţară, bătălia Pufstock a adunat sute de tineri, adulţi şi copii dornici să se umple cu puf din cap până-n picioare pentru a celebra Dragobetele sub sloganul „Ţine dragostea în puf!“.

Daniela Crudu a animat evenimentul, secondată de Mădălina Pamfile, liceanca lansată sub titulatura „iubita lui Mazăre“ după pictorialul din Playboy. „Pe Daniela o aşteaptă lumea să se coacă. Iar Mădălina vrea să se mărite la Constanţa. Ştim noi cu cine. Îl cheamă Radu“, au glumit Mircea N. Stoian şi Dan Capatos pe seama asistentelor lor.

Galerie foto de la bătălia cu perne
Click pe imagini pentru galeria foto

La semnalul lor, bătaia cu perne s-a dezlănţuit. Mall-ul s-a acoperit până-n tavan de nori de puf stârniţi de pernele împărţite cu dărnicie în stânga şi-n dreapta. Bătălia a durat minute bune, filmată şi fotografiată cu telefoanele mobile. Printre cei care au imortalizat momentul s-a numărat şi artistul X Factor Alin Văduva, care a deschis cu un recital evenimentul de la Constanţa. El şi-a lansat la Constanţa primul single, intitulat „Just a little love“, semnat de Adrian Sînă, antrenorul său de la X Factor.


Bătaie cu perne la City Mall Bătaie cu perne la City Mall Bătaie cu perne la City Mall
Alin Văduva, artistul X Factor, la Constanța

„Am venit special la Constanţa, aici unde m-am calificat la X Factor, pentru a-mi lansa single-ul ce va face parte din viitorul meu album. Mă bucur din suflet că am primit atâtea vorbe frumoase de la oameni cărora le place cum cânt. Am încredere şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, mă voi strădui să nu-mi dezamăgesc fanii“, a declarat Alin Văduva, pentru „Adevărul“ Constanţa.

Îndrăgostiţi de toate vârstele s-au grăbit să-şi declare sentimentele în public. O fetiţă, Rebecca, a transmis afecţiunea ei „iubitului“ său Mihai, un băieţel de 9 ani din Bucureşti. Un domn care şi-a serbat de curând nunta de argint şi-a afirmat dragostea neclintită pentru soţia lui, cu care speră să trăiască până la adânci bătrâneţi. Iar un adolescent a recunoscut, în uralele mulţimii, că iubeşte toate fetele din liceul lui!

Ascultă aici noul single al lui Alin Văduva, „Just a Little Love“, compus de Adrian Sînă

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite