Patru constănţeni din Cogealac au produs un prejudiciu statului în valoare de 300.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Patru persoane au fost reţinute de ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor pentru evaziune fiscală, înşelăciune, fals şi uz de fals. Prejudiciul cauzat până la acest moment se ridică la valoarea de 300.000 de lei.

F. Adrian, de 39 de ani, V. Constantin, de 53 de ani şi T. Vasile – administratori ai unei societăţi comerciale din Cogealac sunt suspectaţi că în perioada aprilie 2011 – februarie 2012 nu au virat suma de 14.151 lei reprezentând impozite şi contribuţii cu reţinere la sursă, totodată încasând de la Primăria Cogealac suma de 784.867, 49 lei, conform facturilor fiscale emise pentru care nu au achitat impozitele aferente, cauzând un prejudiciu estimat în valoare de 151.909,84 lei.
De asemenea, au fost întocmite facturi pentru operaţiuni fictive în contabilitatea Primăriei Cogealac şi neidentificate în contabilitatea societăţii administrate de suspecţi, ce are sediul social în incinta Primăriei Cogealac.
Ei au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore şi vor fi prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în vederea sesizării instanţei de judecată pentru a se dispune măsura arestării preventive.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite