Accident la Capitol suferit de o şoferiţă grecoaică UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În intersecţia de la Capitol se produc constant accidente în dreptul scuarului
În intersecţia de la Capitol se produc constant accidente în dreptul scuarului

Mașina tinerei de 20 de ani a fost lovită de un șofer care a forţat intrarea în intersecţie, trecând pe culoarea roşie a semaforului.

UPDATE În urma cercetărilor la fața locului, Poliția Rutieră a stabilit că șoferița grecoaică, Christ Iris V. (20 de ani), a fost cea care a respectat indicațiile semaforului, în schimb celălalt șofer, Răzvan G. (20 de ani) din Constanța, care venea de pe Bulevardul Mamaia, a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului.
În accident a fost rănită uşor pasagera șoferiței grecoiace, Anastasi K. (50 de ani).

O tânără grecoaică a fost implicată într-un accident rutier în intersecţia de la Capitol. În jurul orei 18.00, şoferiţa a pătruns cu un Ford CT 34 YNZ în intersecţia semaforizată a străzii Mircea cel Bătrân cu Bulevardul Mamaia, fiind lovită puternic de o Toyota CT 07 RYL.

Impactul a fost atât de puternic încât roata din stânga spate a Fordului a fost dislocată, iar maşina şi-a pierdut direcţia, fiind răsucită în loc, astfel încât a fost proiectată pe sensul interzis al străzii.

Echipaje ale Poliţiei Rutiere au efectuat măsurători la faţa locului pentru a stabili dinamica accidentului şi responsabilitatea producerii acestuia.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite