Out Of Doors Fest, cel mai mare eveniment rock din Constanţa! De vineri până duminică, în parcarea Maritimo Shopping Center

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cap de afiş - Zdob şi Zdub, preferaţii publicului
Cap de afiş - Zdob şi Zdub, preferaţii publicului

Prima ediţie Out of Doors Fest începe vineri, 14 septembrie, la Constanţa. Festivalul rock se desfăşoară în perioada 14-16 septembrie, în parcarea Maritimo Shopping Center.

În program sunt Zdob şi Zdub, Viţa de Vie, Cargo, Timpuri Noi, Alternosfera, ROA, Pasărea Colibri, Desant, Trooper, Masterpiece, Manfellow, The Rock, Old no. 7.

Programul festivalului:

Vineri, 14 septembrie

Zdob şi Zdub
Viţa de Vie
The ROCK - Tribute AC/DC
Desant

Sâmbătă, 15 septembrie

CARGO
Trooper
Masterpiece - Tribute Metallica
Manfellow
Old no.7- Tribute CCR

Duminică, 16 septembrie

Pasărea Colibri
Timpuri Noi
Alternosfera
ROA

Programul celor 3 zile de festival include şi diverse activităţi de zi ca workshop-uri pe diverse instrumente muzicale, concerte ale trupelor Highschool Band, activităţi de voluntariat, menite să ajute la dezvoltarea culturii tinerilor constănţeni, unde intrarea va fi liberă.

Preţurile biletelor sunt: 15 lei/1 zi şi 30 lei/abonament 3 zile. Acestea pot fi achiziţionate de la sediul Clubului Doors din strada Traian nr. 68 A, zona Gară-BCR.



Accesul la concertele rock se va face la ora 17.00 şi va fi permis în baza abonamentelor achiziţionate anticipat sau în ziua festivalului de la intrare, precum şi a biletelor pentru 1 zi (disponibile doar la intrare).

Accesul publicului la activitatile de zi din cadrul festivalului se va face începând cu ora 10.00 până la ora 14.00.

Programul acestor activităţi este:

Vineri, 14.09 – 10.30/11.30  Workshop Chitară Bass;

Sâmbătă, 15.09 – 11.00/13.00  Highschool Fest;

Duminică, 16.09 - 11.00/12.00 Workshop Baterie; 12.00/13.00  Workshop Chitară.

Mijloace de transport catre Out of Doors Fest

La Maritimo Shopping Center se poate ajunge cu următoarele mijloace de transport în comun: liniile RATC 43M  şi 101M, liniile de maxi taxi GMS 302, 304 şi 309. Pentru cei care aleg să vină cu autoturismul personal, Maritimo Shopping Center le pune la dispoziţie locuri de parcare.

Reguli de acces pentru Out of Doors Fest


Participanţii la festival sunt obligaţi să se supună recomandărilor personalului de pază, cât şi controlului corporal şi a controlului altor bagaje deţinute (genţi, borsete, etc), făcut la intrarile în incintă.

Accesul copiilor până în 5ani (însoţiţi de un adult cu bilet valabil) este gratuit, minorii cu vârsta între 5 şi 18 ani vor putea intra la eveniment numai pe baza unui bilet valid şi în compania unui adult.

Fiecare participant va primi o brăţară, diferenţiată în funcţie de tipul biletului cumpărat. Brăţările se păstrează până la sfârşitul spectacolelor, iar cei care au abonamente sunt obligaţi să păstreze brăţările pe parcursul celor 3 zile. În cazul deteriorarii sau ruperii, acestea îşi pierd valabilitatea.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video, umbrele.

Va fi permis accesul cu: binocluri, căşti de motor (cu menţiunea că nu vor exista cutii de valori în incintă). În caz de ploaie, spectatorilor le este recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.

Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca publicul să ţină cont de harta ataşată şi să urmeze indicaţiile de acces.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite