Oferte de Paşte pe litoral şi în Delta Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Litoralul românesc şi Delta Dunării vor fi promovate la Târgul de Turism al României, care se va desfăşura în perioada 15 - 18 martie, la Romexpo. Pe litoral, o noapte de cazare la un hotel de lux costă între 100 de lie şi 226 de lei

În standul Asociaţiei Litoral - Delta Dunării vizitatorii vor putea găsi materiale de promovare editate de membrii organizaţiei - autorităţi locale de pe litoral şi din Deltă, hotelieri, agenţii de turism şi oferte, informează Agerpres. 
De exemplu, pe litoral, o noapte de cazare de Paşte la un hotel de patru stele/persoană începe de la 100 de lei şi poate ajunge la aproximativ 226 de lei/persoană la un hotel de cinci stele (cazare în cameră dublă cu mic dejun, prânz tradiţional de Paşte, saună inclusă).
Pentru petrecerea mini-vacanţei de 1 Mai, ofertele pleacă de la 32 de lei/persoana/noapte la hotel de două stele, 60 de lei/persoană/noapte la hotel de trei stele, 99,5 lei/persoană/noapte la hotel de patru stele şi 375 de lei/persoană/noapte la hotel de cinci stele.

Oferte în Delta Dunării

În ceea ce priveşte Delta Dunării, o noapte de cazare de Paşte porneşte de la 183 de lei/persoană la pensiune de trei stele şi poate ajunge la aproximativ 400 de lei/persoană la pensiune de patru stele (cazare în cameră dublă cu pensiune completa, prânz tradiţional de Paşte, croazieră în Deltă etc).
Pentru petrecerea mini-vacanţei de 1 Mai, ofertele pleacă de la 217 lei/persoană/noapte - pensiune de trei stele şi pot ajunge până la 326 de lei/persoană/noapte - hotel plutitor de patru stele.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite