Ce nave de croazieră sunt aşteptate în Portul Constanţa. Fă un tur virtual pe Azura, cel mai mare vas de pasageri care face escală!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ocean Majesty
Ocean Majesty

În luna septembrie, cinci pasagere vor sosi în Portul Constanţa, aducând în România mii de cetăţeni străini. Două dintre acestea fac escală în premieră la Constanţa, ambele aparţinând unor companii britanice de croaziere.

Vineri, 14 septembrie, soseşte nava MV Ocean Majesty. Vasul aparţine companiei de croaziere Majestic International Cruises din Grecia şi are o capacitate maximă de 621 pasageri şi 257 persoane în echipaj. Ocean Majesty va staţiona 12 ore în port.

Sâmbătă, 15 septembrie, vine nava MV Costa Mediterranea, aflată la a 5-a sosire la Constanţa. Vasul aparţinând companiei Costa Crociere, membră a companiei americane Carnival, are o capacitate de 2.114 pasageri şi 912 persoane în echipaj.  Costa Crociere a anunţat că în anul 2013 îşi va mări numărul de vizite în Portul Constanţa şi intenţionează să aducă pe această rută nave cu capacităţi foarte mari.

Tot sâmbătă, în paralel cu nava Costa Mediterranea, va sosi şi nava Silver Wind. Având dotarile unui pasager de lux, nava operată de compania italiană Silversea Cruises are o capacitate de 296 pasageri.

Duminică, 23 septembrie, în Portul Constanţa face escală în premieră nava Queen Victoria, aparţinând companiei britanice Cunard.

Şi tot o premieră este înregistrată duminică, 30 septembrie, când va sosi, pentru prima dată, nava Azura, ce aparţine de asemenea unei companii britanice, P&O Cruises.

Click aici pentru un tur virtual pe nava Azura!

Azura va fi cea mai mare din acest sezon, cu o capacitate de 3.096 pasageri, la care se adaugă 1.226 persoane care lucrează la bordul navei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite