EXCLUSIV Casa Muftiului Iusuf Muurat a fost prădată în noaptea de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În noaptea de Revelion, hoţii au pătruns prin efracţie în locuinţa muftiului Iusuf Muurat, situată în comuna Poarta Albă din judeţul Constanţa. Aceştia au reuşit să fure bunuri şi bijuterii în valoare de 58.000 de lei.

Proprietatea se află pe o străduţă din spatele Primăriei Poarta Albă, din centrul comunei. Conducătorul Cultului Musulman din România, muftiul Iusuf Muurat, era plecat de acasă în noaptea în care au acţionat hoţii.

„Pe la ora 19.00 mi-am luat soţia şi copiii şi am plecat la nişte prieteni să sărbătorim Revelionul. Când ne-am întors, am descoperit că au intrat hoţii în casă“, a declarat muftiul pentru Adevărul Constanţa.

Principala păgubită este soţia sa, care a rămas fără bijuterii. „Hoţii nu s-au atins de electrocasnice şi nici de laptop sau telefoane mobile. În schimb, soţia mea a rămas fără bijuterii“, a precizat muftiul. Infractorii au intrat în casă prin forţarea uşii de la intrare.

Liderul Cultului Musulman a anunţat Poliţia, care s-a prezentat la faţa locului şi a început cercetările. Furtul este anchetat de poliţiştii din Medgidia şi din Poarta Albă.

Anchetatorii au deja un cerc restrâns de suspecţi, printre care se află localnici cu antecedente penale care au fost văzuţi în zonă, în noaptea spargerii.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite