Scrisoare cu semnătura lui Moş Crăciun. Vezi aici cum!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moş Crăciun se pregăteşte să aducă daruri celor mici. Foto: www.sxc.hu
Moş Crăciun se pregăteşte să aducă daruri celor mici. Foto: www.sxc.hu

Copiii care au fost cuminţi vor primi de Crăciun o scrisoare de la Moş Crăciun. Părinţii pot comanda un astfel de dar pe internet. Scrisoarea este livrată la Oficiul poştal de care aparţineţi sau prin curierat rapid în câteva zile.

Micuţii caută mereu motive să creadă în magie. O astfel de scrisoare poate să-i alunge îndoiala din suflet sădită de colegii mai mari.
Scrisorile au ornamente de iarnă şi poartă semnătura originală a lui Moş Crăciun. Mesajul Moşului este personalizat cu: numele copilului, vârsta, oraşul în care locuieşte. Mai mult, părinţii pot povesti despre năzdrăvăniile celui mic, despre notele de la şcoală, lucru care-l va convinge şi mai mult că Moşul ştie totul despre el.
Dacă vreţi ca sub brad să se găsească şi o astfel de scrisoare, alături de cadoul mult dorit de copil, trebuie să vă grăbiţi. Moşul are multe scrisori de scris.
Iată câteva site-uri de pe care puteţi comanda o astfel de scrisoare: www.craciun-magic.ro, www.scrisoridelamosul.ro, www.scrisoare-moscraciun.ro.
Preţurile variază între 13 lei şi 19 lei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite