Cei doi minori care au dat două spargeri în 13 secunde au fost prinşi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tot mai multe infracțiuni sunt comise de minori
Tot mai multe infracțiuni sunt comise de minori

Cei doi minori care în urmă cu două zile au pătruns într-un magazin şi o farmacie au fost prinşi în flagrant de poliţişti Secţiei 3 în timp ce încercau să intre într-un magazin alimentar.

La 14 aprilie, patrula de siguranţă publică din cadrul Secţiei 3 Poliţie a prins în flagrant doi minori, unul de 15 ani din municipiul Constanţa şi cel de-al doilea în vârstă de 16 ani, din Năvodari, în timp ce încercau să pătrundă în incinta unui magazin alimentar după ce au forţat sistemul de asigurare al uşii de acces.
Cei doi tineri au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie pentru cercetări,  aceştia fiind suspectaţi şi de comiterea unui furt, în urmă cu două seri, dintr-o blănărie  de pe strada Ştefan cel Mare, unde au pătruns prin forţarea uşii de acces, confecţionată din tâmplărie de aluminiu. Din casa de marcat au sustras suma de 1.500 lei. Furtul s-a petrecut în 13 minute. Anterior, ei au încercat să fure încasările dintr-o farmacie.
Suspecţii sunt cunoştinţe mai vechi ale poliţiştilor constănţeni, aceştia fiind cercetaţi în numeroase dosare penale, în care au folosit moduri de operare asemănătoare.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite