Vremea se răcește începând de sâmbătă! Vezi prognoza meteo pe litoral!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nu expuneți copiii la soare la orele prânzului!
Nu expuneți copiii la soare la orele prânzului!

Joi a fost cea mai caldă zi din acest an. La Constanța s-au înregistrat 33 de grade Celsius. În partea continentală, temperatura a urcat în termometre până la valoarea de 36 de grade. Cel mai cald a fost la Medgidia, dar și în județul Tulcea, a precizat Vasile Torică, directorul Centrului Regional de Meteorologie Dobrogea.

Vineri se înregistrează temperaturi maxime între 33 și 37 de grade Celsius, în zona continentală. Indicele de confort termic va depăși pragul critic de 80 de unități.
Sâmbătă vremea va deveni ușor instabilă. Cerul va fi mai mult noros și izolat se vor semnala ploi slabe însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 și 35 de grade Celsius, iar cele minime între 19 și 23 grade Celsius.
Duminică vremea va deveni instabilă și se va răci ușor. Cerul va fi noros. Pe arii extinse se vor semnala averse de ploaie însoțite de descărcări electrice. Temperaturile maxime se vor situa între 25 și 29 de grade Celsius, iar cele minime între 18 și 22 grade Celsius.
Luni, vremea va fi relativ caldă, iar cerul mai mult noros. Vântul va sufla slab. Maximele se vor situa între 27 și 31 de grade Celsius, iar minimele între 18 și 22 grade Celsius.
Nopțile se mențin tropicale la malul mării. Temperaturile nu coboară sub 20 de grade Celsius.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite