Maşina Poliţiei Adamclisi, avariată de un şofer beat şi cu permisul suspendat. El a fugit de la locul faptei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia, la rândul său victimă a delincvenţilor
Poliţia, la rândul său victimă a delincvenţilor

Un şofer din Pietreni, care avea permisul auto suspendat din data de 14 septembrie, a lovit autospeciala de Poliţie, ce era parcată regulamentar în afara părţii carosabile. Acum îl paşte arestarea.

Poliţiştii de la Secţia 8 Rurală Băneasa au fost cei care au descoperit în noaptea de sâmbătă spre duminică, 30 septembrie, la ora 1.10, că autospeciala aparţinând Postului de Poliţie Adamclisi a fost avariată în urma unui eveniment rutier.

Maşina era parcată regulamentar în afara părţii carosabile, iar conducătorul auto care lovise autospeciala părăsise locul accidentului.

Poliţiştii au demarat cercetările şi în scurt timp au reuşit identificarea conducătorului auto, în persoana lui Florin Marian C. (20 de ani) din localitatea Pietreni, judeţul Constanţa.

Din investigaţii s-a stabilit faptul că acesta avea dreptul de a conduce suspendat din data de 14 septembrie, iar cu ocazia testării cu aparatul Drager a rezultat valoarea de 0,86 g/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, asupra lui Florin Marian C. se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge, părăsirea locului accidentului şi distrugere.

Bărbatul urmează să fie prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecatoria Medgidia cu propuneri corespunzătoare.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite