Primarul Mazăre, primul client al Maritimo Shopping Center

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eduard Zehetner, directorul Immofinanz, alături de Radu Mazăre
Eduard Zehetner, directorul Immofinanz, alături de Radu Mazăre

Primarul Constanţei Radu Mazăre şi Eduard Hehetner, directorul Immofinanz Group, au inaugurat astăzi Maritimo Shopping Center de pe Bulevardul Aurel Vlaicu. Mall-ul găzduieşte peste 130 de magazine.

Investiţia, care s-a ridicat la 100 de milioane de euro, îşi aşteaptă de mâine clienţii. Maritimo Shopping Center găzduieşte peste 130 de magazine. Mărci cu renume vor deschide primul lor magazin în Constanţa: C&A, H&M, Hervis, Humanic, New Look, New Yorker, Massimo Dutti, Peek&Cloppenburg, Zoomania.
Facilităţile pentru petrecerea liber şi distracţii includ mai multe restautrante şi cafenele, un loc de joacă pentru copii, un centru de fitness, squash şi biliard. Un cinematograf multiplex cu opt săli se va deschide în primăvara anului viitor.

„Ştiu că această investiţie ridică standardul oraşului. Sunt mândru că această investiţie s-a realizat în această perioadă dificilă. Vreau să vă mai spun că această investiţie nu a costat Primăria niciun leu“, a spus primarul Constanţei, Radu Mazăre.
Edilul a dezvăluit faptul că grupul de firme Immofinanz se află şi în spatele investitorului mallului de pe strada Traian. În prezent, se lucrează la consolidarea malului urmând ca apoi să se finalizeze şi investiţie.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CUM ARATĂ CEL MAI MARE MALL DIN CONSTANŢA!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite