„Litoralul pentru toţi“, ediţia de toamnă. Cazare ieftină la preţ de 2011. Lista hotelurilor şi agenţiilor de turism din ofertă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 2 septembrie începe oferta turistică cu tarife scăzute la toate tipurile de hoteluri. Promoţia durează până la 10 octombrie. În plus, oferta conţine şi opţiunea de All Inclusive, unde sunt asigurate trei mese pe zi, cu băutură şi mâncare pe alese.

Asociaţiile din turism lansează oferta de toamnă pentru litoralul românesc, la un preţ imbatabil. Tarifele din programul „Litoralul pentru toţi“ sunt menţinute la nivelul anului trecut, iar promoţia include hoteluri de la 1 stea la 5 stele.

Premieră: „Litoralul pentru toţi“, All Inclusive

În plus, oferta conţine şi opţiunea de All Inclusive, unde sunt asigurate trei mese pe zi, cu băutură şi mâncare pe alese.

Sejur de o săptămână

Pachetele turistice sunt de 6 nopţi, în perioada 2 septembrie – 1 octombrie. Vremea se anunţă foarte bună de plajă în continuare, aşa că momentul este ideal pentru o vacanţă la mare pe bani puţini.

Concret, o persoană plăteşte pentru un sejur de 6 nopţi: 549 lei – la hotel 5 stele cu mic dejun; 439 lei - hotel de 4 stele cu mic dejun; 379 lei - hotel 3 stele cu mic dejun, 279 lei - hotel 2 stele cu mic dejun; 240 lei - hotel 3 stele fără mic dejun; 209 lei - hotel 2 stele fără mic dejun; 179 lei - hotel 1 stea fără mic dejun.

Varianta All Inclusive

Tarifele sunt aceleaşi din 2011, iar opţiunea suplimentară All Inclusive s-a păstrat. Varianta asigură toate cele trei mese servite în regim bufet, cu băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă.

Pentru un sejur de 5 nopţi la All Inclusive, o persoană plăteşte: 695 lei - la hotel de 3 stele; 795 lei - hotel 4 stele; 895 lei - hotel 5 stele.

Bonus – voucher de atracţii

Turiştii beneficiază şi de un voucher de atracţii, ce oferă intrare gratuită la unul dintre obiectivele de interes turistic din Constanţa: Muzeul de Artă sau Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Naţională.

Hotelurile şi agenţiile unde este disponibilă oferta


Oferta este valabilă numai prin agenţiile de turism membre ale Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) sau ale Federaţiei Patronale din Turismul Românesc (FPTR). În program mai sunt implicate Asociaţia Litoral - Delta Dunării şi patronatele de pe litoral.

Agenţiile de turism din ţară de unde pot fi cumpărate aceste bilete reduse sunt afişate, cu numere de telefon şi adrese de e-mail, pe site-ul anat.ro.

Tot pe anat.ro sunt prezentate şi hotelurile din staţiuni, ce sunt incluse în program.

Orientativ, sunt disponibile locuri pe tot litoralul românesc: în Constanţa, Mamaia, Eforie Nord, Neptun, Olimp, Jupiter, Venus, Saturn şi Mangalia.

Minimum 3.500 de locuri libere

„Programul «Litoralul pentru toţi» se află la cea de-a 11 ediţie, fiind un program în care patronatele hoteliere şi cel al agenţiilor de turism şi-au dat mâna pentru atragerii turiştilor pe litoralul românesc şi în perioada de extrasezon. În prezent sunt înscrise în program 40 de hoteluri cu peste 3.500 de locuri dedicate ofertei. Întrucât suntem abia la începutul programului, ne aşteptăm ca pentru această ediţie să avem în jur de 7.000 de locuri disponibile“, a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării.

Tarifele de primăvară la „Litoralul pentru toţi“

Ea şi-a exprimat mulţumirea că şi vremea este de partea litoralului românesc.

„Prognoza meteo este favorabilă pentru toată perioada în care se va desfăşura acest program, deci, după foarte mulţi ani, avem un sezon în care atingem aproape 5 luni de operare pe litoralul românesc“, a mai afirmat Corina Martin. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite