Distracție fără limite: 65.000 de turişti au dansat pe ritmuri house la Liberty Parade GALERIE FOTO şi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În sudul litoralului a fost maraton house, la Liberty Parade. Petrecerea s-a terminat duminică dimineaţa pe plaja din sudul litoralului. Peste 65.000 de tineri s-au distrat la evenimentul anului dedicat muzicii house.

Sudul litoralului a dansat de sâmbătă după amiază până duminică dimineaţă pe ritmurile muzicii electronice. Ca în fiecare an, parada tinerilor costumaţi în cele mai ciudate moduri a fost punctul de atracţie.

Moşi Crăciuni, stafii, chelneriţe, arlechini, poliţişti, eleve în şorţuleţ pepit, îngeraşi, pisicuţe, maimuţe au mers cu toţii spre Liberty Arena din Venus. Pe drum, zeci de turişti au ieşit din camerele hotelurilor sau de la terase pentru a admira alaiul de petrăcăreţi.

GALERIE FOTO DE LA LIBERTY PARADE


image
image
image

Click pe poze pentru galerie foto de la cel mai mare eveniment de stradă din ţară

Frizuri demente şi machiaje stridente au vibrat pe ritmurile muzicii house. Responsabili de distracţia solară au fost Cristi Stanciu & Matteo, Claudio Cristo, Bogdan Popoviciu & DJ Xander, DJ Dark, Mahony, Proof, DJ Kruger, Marika, Rhadow, care au mixat non stop la platanele improvizate din cele trei mari camioane.

GALERIE FOTO DE LA PETRECEREA LIBERTY DIN TIMPUL ZILEI

image
image
image

Click pe poze pentru galerie foto

Cei mai bucuroşi au fost proprietarii magazinelor din zonă şi comercianţii de ocazie care au făcut vânzări - record la fluiere şi alte accesorii şi au lichidat toate stocurile de băuturi energizante.

În urma lor au rămas sute de peturi, hârtii şi un miros de bere.

„Visul oricărui DJ"

La finalul drumului, pe plaja dintre Saturn şi Venus, pe tineri i-a aşteptat o scenă înaltă de 18 metri şi având 220 de ecrane luminoase - Liberty Parade Arena. Organizatorii au oferit megawaţi de culoare şi lumini.

De nebunia dance de pe pe scena Liberty Parade Arena s-au ocupat Christian Green, NTFO, Allen, Request 629, Adrian Eftimie, Vali Bărbulescu, DJ Optick,Vika Jigulina, Raoul Russu. Imnul Liberty din acest an a fost semnat de Vali Bărbulescu şi Keo, o melodie fresh şi care te îndeamnă la distracţie. Mii de mâini s-au ridicat în aer odată cu primele acorduri. „Liberty Parade este visul oricărui DJ", a spus Vali Bărbulescu, gazda serii house.

Invitatul special al acestei ediţii a fost Sharam (Sharam Tayebi), unul dintre cei mai apreciaţi artişti din zona progressive house, având la activ un premiu Grammy şi o impresionantă listă de hit-uri. Cei peste 65.000 de tineri l-au aclamat frenetic şi parcă nu se mai săturau de muzica lui.

Distracţia s-a terminat duminică, la răsăritul soarelui. A fost noaptea cea mai lungă pentru împătimiţii muzicii electronice şi ai ritmurilor house, care a înghiţit un buget de peste 350.000 de euro.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite