Ofertă de vacanţă: 5=7! Agenţiile de turism lansează promoţia „Zile gratuite de vacanţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul, realizat in parteneriat cu hotelierii din România, include oferte speciale prin acordarea unui număr de zile gratuite de vacanţă, dupa modelul 5=7: plăteşti 5 nopţi şi stai 6 sau chiar 7 nopţi!

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) anunţă lansarea celei de-a doua ediţii a programului „Zile gratuite de vacanţă“ de anul acesta, ce se desfăşoară exclusiv prin agenţiile de turism membre ANAT, în perioada 15 – 31 august.

Programul, realizat in parteneriat cu hotelierii din România, include oferte speciale prin acordarea unui număr de zile gratuite de vacanţă, dupa modelul 5=7: plăteşti 5 nopţi şi stai 6 sau chiar 7 nopţi!

Astfel, turiştii care solicită informaţii agenţiilor de turism membre ANAT cu privire la vacanţele în România pentru perioada 15 – 31 august pot primi pentru preţul plătit una sau două nopţi gratuite de cazare.

„Oferta «Zile gratuite de vacanţă» face parte din proiectul «Vacanţă în ţara mea» 2012, proiect care reuneşte mai multe campanii promoţionale distincte, primite cu un mare interes de public, precum: Înscrieri timpurii, Litoralul pentru toţi, O săptămână la munte, Săptămâna de refacere balneară, Vacanţa la ţară, Delta Dunării pentru toţi etc.

În fiecare ediţie, acest program a reuşit să atragă zeci de hotelieri de pe litoral, dar şi din staţiuni montane de tradiţie şi sute de agenţii de turism din toate judeţele ţării. Înregistrăm creşteri pe aceste programe speciale în fiecare dintre cei 3 ani de campanie şi suntem mândri că reuşim să determinăm astfel tot mai mulţi români să călătorească în vacanţă în România.

Pentru al treilea an consecutiv solicităm sprijinul Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului pentru a face cunoscute aceste programe speciale, astfel încât să demolăm mitul conform căruia «în România e scump şi prost». Dimpotrivă, trebuie să învăţăm românii să aleagă cea mai buna ofertă, şi anume cu ajutorul unui agent de turism, alegând programele şi perioadele speciale şi efectuând rezervările din timp.

Până în prezent nu am fost sprijiniţi în promovare de către minister, din păcate. Consider însă ca statul are obligaţia de a se implica în atragerea românilor în vacanţă în România, pentru a sprijini dezvoltarea turismului românesc.

Aşteptăm să se producă schimbarea de mentalitate şi de direcţie“, a declarat Corina Martin, preşedintele ANAT.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite